CSS 2 Baia Mare, locul 3 la CN de Oină în sală – Juniori I, desfășurat în Baia Mare

Federația Română de Oină și Ministerul Tineretului și Sportului au organizat, în perioada 3-4 noiembrie 2018, în sala Colegiului Economic ,,Nicolae Titulescu” din Baia Mare, două competiții naționale de oină, respectiv Campionatul Național de Oină în sală – Juniori I și Campionatul Național de Oină în sală – Seniori, masculin.

Rezultate în Campionatul Național de Oină în sală – Juniori I:

Biruința – CSS 2 Baia Mare 10-6
Politehnica – Spicu 6-2
CSS 2 Baia Mare – Spicu 6-0
Politehnica – CSS 2 Baia Mare 4-0
Spicu – Biruința 3-8
Biruința – Politehnica 6-4

Clasament final:
1. CS Biruința Gherăești 9 pct
2. Politehnica Cluj-Napoca 7 pct
3. CSS 2 Baia Mare 5 pct
4. CS Spicu Horia 3 pct

Campionatul Național de Oină în sală – Seniori:

Clasament final:
1. Frontiera Tomis Constanța 15 pct
2. CS Biruința Gherăești 13 pct
3. Straja București 12 pct
4. Dinamic Coruia 9 pct
5. CS Spicu Horia 7 pct
6. Politehnica Cluj-Napoca 6 pct

La cele două competiții a fost prezent și dl. Dobre Nicolae, președintele federației de specialitate, care împreună cu comisia de organizare coordonată de prof. Moje Călin au asigurat buna desfășurare a evenimentelor. De asemenea, din partea AJ Oină Maramureș a fost prezent și dl. Bălin Viorel, un înflăcărat susținător al oinei, cel care a practicat mulți ani jocul de oină la cluburi celebre din județ și din țară începând din anul 1951, când a jucat în echipa Maramureșului la Campionatul Național de Oină.
Federația Română de Oină aduce mulțumiri și pe această cale tuturor celor care s-au implicat în organizarea celor două evenimente sportive și de asemenea și presei locale și nationale care au promovat oina.

Parteneri organizare:
Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Maramureș, Asociația Județeană de Oină Maramureș, Colegiul Economic “N.Titulescu” Baia Mare și CSS 2 Baia Mare.