Gimnastică ritmică: Medalii pentru CSS 2 Baia Mare la competițiile desfășurate în week-end la Brașov

În perioada 12-14 noiembrie 2021, la Brașov s-au desfășurat 3 competiții de gimnastică ritmică, organizate de către Federația Română de Gimnastică Ritmică în colaborare cu  ACS Ritmic Aly Gym Braşov. La aceste competiții au participat 15 cluburi din țară: cinci din București, două din Brașov, Cumpăna-Constanța, Arad, Timișoara, Oradea, Iași, Ploiești, Cluj și CSS2 BAIA MARE –  care a participat cu 9 gimnaste însoțite de profesoara Borz Mihaela.

Cupa României: gimnasta DEA BANC a concurat la categoria juniori 2 și s-a clasat pe locul 6 la individual compus (calificată în urma Campionatului Național de juniori 2 din luna septembrie).

Campionatul Național de Ansambluri:  ansamblu fără-obiect de juniori 3 s-a clasat pe locul 3 (PETRIC OLIVIA, CUCOȘEL IRIS, BORCUTI OANA, MAN KAROLINA, POPOVICI ALESSYA, TRUFAN ALESSIA, FEHER CARLA).

Festivalul Național de Gimnastică Ritmică: gimnasta MAYA COSTE a concurat la categoria juniori 4 și s-a clasat pe locul 2 la exercițiu fără-obiect.

Activitate realizată cu sprijinul Municipiului Baia Mare.

 

Acestea au fost ultimele competiții naționale din acest an pentru secția de gimnastică ritmică. Peste două săptămâni Dea Banc va participa la o competiție internațională în Polonia.

În luna decembrie ne dorim să organizăm Serbarea anuală de final de an.