Gimnastică ritmică: O Seară Magică de Crăciun 2018

Vineri, 14 decembrie 2018, la Casa Tineretului din Baia Mare a avut loc ultima acțiune a catedrei de gimnastică ritmică de la CSS 2 Baia Mare din anul 2018, Serbarea de final de an intitulată ˮO SEARĂ MAGICĂ DE CRĂCIUNˮ, care a fost cu adevărat MAGICĂ  datorită faptelor întâmplate în această seară. La acest eveniment au participat un număr de 50 de gimnaste cu vârste cuprinse între 4-13 ani, de la inițiere la performanță.

Au fost prezentate atât dansuri tematice de Crăciun, modern, classic, cât și exerciții și ansambluri cu obiecte de concurs. Gimnastele participante la Campionatele Naționale au fost premiate de către sponsori pentru rezultatele sportive obținute în anul 2018.

Moșul a fost nelipsit de la acest eveniment, împărțind daruri  tuturor copiilor.

Tot cu ajutorul sponsorilor, la finalul serbării am organizat o tombolă cu premii care a adus bucurie și amuzament în rândul publicului.

Am dori să mulțumim acestor sponsori pentru ajutorul și sprijinul acordat: TELE PLUS MARAMUREȘ – partener media, SOMPRODUCT SRL, MOBILA MOLL, CARTEMMA, LACI FLY, FIT EXPERT, ITALSOFA, AUCHAN, INGENIO PRINT. Și, bineînțeles, PĂRINȚII GIMNASTELOR.

Mulțumim și conducerii Clubului Sportiv Școlar nr.2 Baia Mare pentru susținere.

Le dorim tuturor Sărbători Frumoase și o vacanță relaxantă!!!