Handbal, Cadete: Luni încep Jocurile Mediteraneene, cu trei reprezentanți ai CSS 2 Baia Mare în delegația României

Naționala de Cadete a României a plecat duminică spre Budva (Muntenegru), unde va participa, alături de echipele Croației, Egiptului, Franței, Italiei, Muntenegrului, Tunisiei și Turciei la turneului internațional Jocurile Mediteraneene, care se va disputa în perioada 15-21 aprilie.

Printre handbalistele convocate în lotul României se numără și Alisia Boiciuc, sportivă a CSS 2 Baia Mare, transferată în vară de la ACS Genius Sighet, de asemenea componentă a Centrului Olimpic Baia Mare. Născută în 2005, este în primul an de junioare III, are 1,74 m înălțime și joacă pe postul de inter stâng. Este la cea de a doua convocare la lotul național de cadete.

Din staff-ul naționalei României mai fac parte prof. Simona Maior Pașca (antrenor secund) și prof. Ioan Băban (șef de delegație din parte FRH).

Tragerea la sorți a grupelor se va face duminică seara, în cadrul ședinței tehnice. După jucarea meciurilor în grupe (luni și marți) se vor disputa sferturile de finală (miercuri), semifinalele (joi)  și finalele (sâmbătă).