Handbal Juniori I: Cantonament la Izvoare (galerie foto), duminică meci la Odorhei

Echipa de handbal Juniori I a CSS 2 Baia Mare a efectuat, în perioada 4-10 ianuarie, un stagiu de pregătire în staţiunea Izvoare, sub îndrumarea profesorilor Iuliu Varady şi Petre Avramescu. Sportivii noştri au beneficiat de condiţiile deosebite de cazare, masă, pregătire sportivă şi recuperare oferite de Cabana CSS 2 Baia Mare de la Izvoare.

Duminică, de la ora 12, CSS 2 Baia Mare va juca în deplasare la Odorheiu Secuiesc în etapa a opta (prima a returului) CN de Handbal Juniori I, seria F. Partida va fi arbitrată de D. Chiriac şi D. Vlasa, din Bistriţa Năsăud. În celălalt meci al etapei se vor întâlni, duminică, de la aceeaşi oră, AHC Potaissa Turda şi LPS Cluj.
CNE Sighişoara stă în această etapă, iar datorită retragerii echipei sătmărene, partida CSS Sighişoara – CS ADEP Satu Mare nu se joacă.
După disputarea turului şi a turneelor de sală, CSS 2 Baia Mare se află pe locul 5 al clasamentului Seriei F. Clasamentul este provizoriu, FRH urmând să aducă la zi situaţia bonusurilor oferite pentru respectarea cerintei de talie.

Galerie foto – Cantonament la Izvoare, 4-10 ianuarie 2017